Restaurant Boucquez werd in 1990 opgericht door Patrick Boucquez en Veerle Naessens. Het is altijd hun droom geweest om een restaurant uit te baten met het oog op smaak, kwaliteit en eerlijkheid.
In 2017 kwam Guillaume Boucquez het team versterken en in 2020 volgde Julie Jonckheere diezelfde weg.
Terug naar de essentie
We staan als één team achter restaurant Boucquez, waarbij we de nadruk willen leggen op de essentie. De essentie van onze keuken, de essentie van een restaurantbezoek. Daarom werken we in onze keuken zo duurzaam en lokaal mogelijk. Dit doen we met overtuiging voor onze toekomst, want bewust bezig zijn met wat men eet, is zeer belangrijk.
Welkom in onze familiale zaak,
Team Boucquez
Guillaume by Boucquez staat garant voor duurzame en bewuste meeneemkeuken op restaurantniveau.
2020 herinneren we vooral als hét coronajaar. Voor ons blijft het vooral het jaar waarin we onszelf opnieuw moesten uitvinden. Een bewogen jaar met ups en downs, afgewogen beslissingen en het enorme gemis van de interactie met onze klanten.
We openden in de zomer van 2020 een pop-up en zo startte ons traiteurverhaal. Guillaume by Boucquez staat garant voor duurzame en bewuste meeneemkeuken op restaurant-niveau. Kwaliteit en sterkte van eigen bodem brengen we al te graag naar u over.
De Noordzee is de grootste troef die wij achter de hand hebben. Tweemaal per dag wordt onze keuken voorzien van vers aangeleverde Noordzeevis. Vraag gerust naar onze mogelijkheden, wij werken graag op ùw maat!